10 jaar Open Coffee Etten-Leur

10 jaar Open Coffee Etten-Leur

Op donderdag 5 september 2019 organiseer ik speciaal voor jullie een jubileumbijeenkomst, geheel in het teken en in stijl van Open Coffee. Volop gelegenheid dus om te netwerken, maar dan wel met een feestelijk tintje.

Op 9 juni 2009 was de allereerste bijeenkomst van Open Coffee Etten-Leur in The Butler. Sindsdien is er ontzettend veel gebeurd en hebben we samen veel meegemaakt.

10 jaar Open Coffee Etten-Leur. Een mijlpaal die we samen gaan vieren tijdens de reünie 10 jaar Open Coffee Etten-Leur!

Wat we zo ongeveer hebben gedaan in het afgelopen decennium? 500 Coffee-ochtenden, diverse BBQ's en ontbijtjes, het Ondernemersspel, speeddate-sessies, themabijeenkomsten voor ZZP'ers en nog veel meer. We hebben lief en leed met elkaar gedeeld, elkaar geïntroduceerd aan mensen uit elkaars netwerk, leuke opdrachten gegeven en ontvangen en veel nieuwe initiatieven zien starten.

Speciaal voor jullie organiseer ik een reünie in Open Coffee stijl. Lekker laagdrempelig en veel gelegenheid om te netwerken, maar dan tijdens een heel bijzondere avond met een feestelijk tintje.

Tipje van de sluier
Om 17.45 uur wordt je welkom geheten met een feestelijk drankje, waarna het 'walking dinner' wordt uitgeserveerd, Het menu blijft nog even geheim :)
Er is volop gelegenheid om je rond te bewegen, bij te praten, contacten te leggen en oude en nieuwe bekenden te zien.

De avond wordt geopend door een mystery guest.

Wanneer?
Donderdag 5 september 2019, 17.45 uur.

Waar?
De Hoge Neer
Hoge Neerstraat 1
4873 LM Etten-Leur

Prijs
De kosten voor de reünie bedragen €37,50 per persoon. Dit is inclusief het luxe walking dinner en 2 consumpties. Eventuele extra consumpties reken je bij vertrek af.
De prijs is inclusief BTW.

Ik hoop je te zien op 5 september!

~ Maurice Molenaar