cover e-book Jan van Dongen

Bedankje van Jan van Dongen

Beste netwerkvrienden van Open Coffee Etten-Leur.

De vooruitzichten zijn redelijk gunstig om weer écht bij elkaar te komen. Dat betekent voor mij de afsluiting van een leuke tijd om met jullie in Zoom van gedachten te wisselen over van alles en nog wat.

Een retourtje Nederland zit er voorlopig ook niet in, omdat we in de Filipijnen maar mondjesmaat vaccins ter beschikking krijgen. En nu met de Delta variant, enfin, we kennen het verhaal en de complicaties. Ik heb wél mijn twee vaccins gekregen, omdat ik senior ben. Elk nadeel ‘heb’ zijn voordeel.

Als dank voor jullie gezelschap stuur ik mijn e-book (link) mee, dat gaat over beeld, en het contrast met woorden. Als illustrator mijn stokpaardje, prettig leesvoer voor misschien een rustig uurtje, of vanuit een strandstoel, nu het vakantie is.

Graag tot Wederziens, en Hartelijke Groet, Jan van Dongen.