Leesvoer

Dìt zegt je koffie-voorkeur over je persoonlijkheid

Dìt zegt je koffie-voorkeur over je persoonlijkheid

1. De Cappuccino-cutie
Wait for it: cappuccino-drinkers schijnen allemaal lichte control-freaks te zijn en vaak ook creatief en een tikkeltje obsessief. Leuke bijkomstigheden: cappuccino-drinkers liegen minder snel en zijn heel gemotiveerd. Daarnaast zijn ze trouw aan hun vrienden, ook al raken ze snel verveeld.

2. De Affogato-appreciator
Voor de niet-kenners: dit is een bolletje (vanille)ijs overgoten met espresso. Liefhebbers van deze combi zien overal de lol van in en zijn allesbehalve saai. Je geniet graag van je eten en bent meer een avond- dan ochtendmens. Je doet alles op je eigen tempo en ziet wel wat de dag je brengt.

3. De Espresso-expert
Work hard play hard - dat is jouw motto. Als espresso-drinker heb jij meerdere shots gedurende de dag nodig om je humeur op peil te houden en je neemt graag de leiding. Probeer wel om het één dag per week iets rustiger aan te doen om een burn-out te voorkomen.

4. De Americano-drinker
Jij bent betrouwbaar en houdt van simpele dingen. Minimalisme is jou op het lijf geschreven en je kunt af en toe wat stilletjes (en chagrijnig) zijn. Ondanks je serieuze inslag, krijg je trouwens wel altijd alles gedaan.

5. De Latte-lover
Je vindt het fijn als dingen je komen aanwaaien en kunt soms iets te lang twijfelen over de juiste beslissing. Je werkt ook liever in een team dan dat je de baas bent en houdt dingen graag luchtig - daarom is het altijd leuk om in jouw buurt te zijn. Tip: latte drinkers zouden iets vaker van de norm kunnen afwijken om voor wat variatie in hun leven te zorgen.

6. De Soya-specialist
Een tikkeltje high maintenance ben je wel, als je graag soyamelk in je koffie hebt. Je kletst graag en werkt goed samen, maar kan ook een ietwat egocentrisch - en bazig - zijn. Goed weten wat je wilt werkt wel vaak goed in je voordeel, dat dan weer wel.

Info

Open Coffee Etten-Leur organiseert iedere dinsdag om 09.00 uur een netwerkbijeenkomst voor ondernemers. De bijeenkomsten zijn voor iedereen toegankelijk.

Er is geen lidmaatschap. Je betaalt alleen je eigen consumpties.

Aanmelden nieuwsbrief

Wat is je voornaam?

Vul een geldig e-mailadres in.

Social Media